SØBOE Ejendomme er resultatet af efterhånden mange års erfaring med salg af fast ejendom, ja faktisk har jeg solgt boliger siden 1994.
Først som ansat i Nybolig-kæden i 8 år hos Peter Norvig - 2 år på Frederiksberg og 6 år i Ordrup/Charlottenlund, hvor jeg alle årene var blandt de mest sælgende, og dét ud af alle Nybolig Peter Norvig-butikkerne.
Dernæst som indehaver og franchisetager i Estate-kæden i 13 år med Estate Gentofte- og Estate Hellerup-butikkerne, der de fleste af årene fik priser for bl.a. at have den højeste kundetilfredshed, højeste omsætning pr. vægtet medarbejder mv., og dét ud af alle butikker i hele Estate-kæden.
Og herefter som indehaver og franchisetager i RobinHus-kæden i 7 år med hele Storkøbenhavn som primærområde, og de fleste af årene med "10 ud af 10"-svar fra samtlige boligsælgere og -købere på Boligsiden.dk's tilfredshedsspørgsmål "Hvor tilfreds er du med, og vil du anbefale, Thomas Søboe, til andre?".
Da jeg allerede fra starten af 00'erne alligevel primært har solgt 1. gangsalg for storkunder, boliger for netværkskunder, venner og bekendte, og siden 2015 også en del restejerlejlighedsporteføljer, enkeltvis 1. gangsalg til istandsættelse som udlejningsinvestering, ejer- og andelsbutikker, hele investeringsejendomme med udlejnings-boliger, -kontorer, -butikker, og -garager, samt hoteller og Bed&Breakfast mv., har jeg med SØBOE Ejendomme valgt udelukkende at koncentrere mig om at gøre lige netop dét, og uden at være tilknyttet en mæglerkæde.
SØBOE Ejendomme sælger, udlejer og administrere boliger og erhverv udelukkende for storkunder, netværkskunder, venner og bekendte, kunder som jeg tidligere har solgt eller udlejet for og/eller til, kunder som har fået mig anbefalet, og kunder som jeg har en relation til.
Fokus er ene og alene på lige netop dén type kunder, som jeg gerne vil løse opgaver for og skabe resultater sammen med.
Jeg har den erfaring, den viden, og det netværk, der kræves for at sikre dig det mest optimale resultat.