Højlandsvangen 13, 2700 Brønshøj

Sjældent udbudt naturskøn beliggenhed direkte til Brønshøjparken

Helt og aldeles ideel børnefamilievilla beliggende i eftertragtede "Havebyen Præstevangen" på én af dennes måske bedste og sjældent udbudte adresser, nemlig på den delvis lukkede og børnevenlige Højlandsvangen, og dét med sydvendt og solrig have direkte til og med skøn udsigt ud over idylliske og naturskønne Brønshøjparken.

Havebyen blev, som én af de første i København, stiftet i starten af 1900-tallet, efter at der i slutningen af 1800-tallet rundt om i Europa var opmærksomhed på, at boligforholdene i de fremvoksende storbyer, især for den fremvoksende arbejderklasse, var elendige. Andre gode initiativer fra den tid er "Enigheden" i Brønshøj, "Den Hvide By" på Frederiksberg, "Kartoffelrækkerne" på Østerbro, og "Den Hvide By" og "Lyset" i Valby. Se endvidere www.havebyenpraestevangen.dk

Den lettere skrånende grund er på letholdte 473 kvm., og består af forhaven, indgangsparti, garage, selve huset, og så terrassen og haven direkte til naturskønne Brønshøjparken med fuglekvidren og fred og ro - en sjældenhed dér så tæt på København's centrum. Og "lige om hjørnet" Utterslev Mose med masser af natur, et rigt dyreliv, sports- og fritidsaktiviteter, løberuter mv. I nærheden er også daginstitutioner, skoler, gymnasium, masser af indkøbsmuligheder, og gode bus- og vej-forbindelser til og fra København.

På stue- og 1. sals-etagerne er her 134 kvm. velfordelt og højst veludnyttet boligareal, hvortil kommer et par udnyttelsesmuligheder - skunkarealerne på 1. salen, og så hele 2. salen. Endvidere god og i dén grad udnyttelig underetage på 64 kvm. med fyr-, vaske- og bryggersrum, samt diverse rum anvendelige til mange formål.

Ejendommen, der pt. har status som 2-familiesvilla - en stue-etage og en 1. sals-etage, sælges samlet, og køber kan efterfølgende vælge enten at bevare og også benytte denne status, eller omregistrere til 1-familievilla-status.