1. gangsalg, Vangedevej 219, st. tv., 2870 Dyssegård

4-vær. til istandsættelse med stor altan

Dejlig lys, frit og åbent beliggende 4-værelses til istandsættelse med stor solrig vestvendt altan i den eftertragtede og meget vel- og vedligeholdte ejerforening "Ny Søndergaard". Denne og de omkringliggende naboejerforeninger danner tilsammen et område der er noget nær det mest eftertragtede ejerlejlighedsområde i Vangede. Ydermere er denne bolig rigtig godt beliggende dér i gavlen med vinduer på 3 sider - mod øst, syd og vest.

Området er meget roligt, og "lige om hjørnet" er der på Søborg Hovedgade supermarkeder, butikker, pizzariaer mv., og et spirende og hyggeligt caféliv, samt hele det naturskønne område omkring Utterslev Mose, hvor gå- og løbeturene kan nydes, eller sidstnævnte måske bare skal overståes. Der er ikke langt til Dyssegård St., hvilket sikrer let og hurtig adgang til hele S-togs-nettet, og videre derfra med Metro til Københavns øvrige bydele, og så naturligvis bussen på Vangedevej og Søborg Hovedgade, der bringer én hurtigt til og fra København's centrum.

Ejendommen er opført i 1946 i tidstypisk murermesterstil og med stort og karakteristisk rødt tegltag og flotte altanpartier, og ejerforeningen består af flere blokke, der er placeret så der opstår et dejligt grønt havemiljø imellem dem. Ejerforeningen er veldrevet af bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt. Her er fjernvarme og YouSee-grundpakke, hvortil tillægspakker kan tilkøbes, brugsret til fælles cykel- og barnevognsrum, cykel- og haveskur, grillplads og tørreareal, samt eget kælderrum. I området er der ingen begrænsninger på parkering, og her er altid fin plads på Vangedevej, Eskeager, eller én af de andre sideveje. Husdyrhold og udlejning er tilladt. Og så er lejlighedens andel af udgifterne til tidligere gennemførte renoveringer indfriet af sælger.

God rummelig entré med flere indbyggede garderobeskabe. Ældre men god størrelse køkken, hvor væggen mellem køkkenet og spisestuen kan nedtages for derved at skabe et åbent eller måske bare halvåbent køkken/alrum med mere lys, luft, og albuerum. En suite med spisestuen er dejlig stor opholdsstue med stort vinduesparti med godt lysindfald, og udgang til den store, solrige, og vestvendte, og også overdækkede altan, og dermed meget mere anvendelig da man ikke er afhængig af vind og vejr. Endvidere 2 gode soveværelser med hyggeligt og grønt kig til havemiljøet, samt oprindeligt men til gengæld funktionelt brusebadeværelse, der let vil kunne renoveres med ny sanitet, nye blandingsbatterier og diverse småreparationer og -tilpasninger.

En absolut seværdig bolig der dog kræver istandsættelse - den er ideel til den enlige eller parret i alle aldre, og dét med eller uden barn, eller måske forældrekøbet der delvis kan finansieres ved udlejning af værelse(r) til ven/-inde(r), studiekammerat(er) eller andre.