Erhvervs-andelsbutik, Enghavevej 68, st., 1674 København V

Flot andelsbutik med mange forbipasserende

Butik, klinik, kontor, showroom, atelier eller ..., ja anvendelsesmulighederne er mange - dog skal andelsforeningens bestyrelse naturligvis lige for god ordens skyld godkende anvendelsesformålet hvis dette ikke er fortsættelse af ejendomsmæglerbutik. Dét har der nemlig i en årrække været drevet her, en ret så velindrettet, flot istandsat, og velfungerende én af slagsen faktisk, men butikken kan ret så hurtigt om-indrettes til lige netop dét man gerne vil bruge den til.

Ud over det meget højloftede og i dén grad lyse lokale i gadeplan, der har meget synligt og repræsentativt indgangsparti og på begge sider af indgangsdøren ret så store vinduespartier, som er helt igennem ideelle til udstilling mv., er her via lille trappe op til et tilsvarende størrelse lokale, og dét med nyere køkken og også nyere toilet med brus. Væggene er glatspartlede, el-installationerne er skiftet, og så er der flotte plankegulve i både for- og baglokalet. Alt i alt 89 kvm. flot butik med for- og baglokale, og fra baglokalet er der udgang til bagtrappen, og derfra adgang og brugsret til stort og tørt kælderrum på samme størrelse som forlokalet, og det har god loftshøjde og flere lysskakte. Fra butikkens forlokale kan der med foreningens tilladelse etableres trappe direkte ned til kælderrummet. Og så er der monteret sikringsgitter på indersiden af indgangsdøren og begge de store vinduespartier ud mod Enghavevej - og de medfølger naturligvis uden beregning - det samme gør forbedringer og hårde hvidevarer.

Via bagtrappen er der også udgang til hyggeligt gårdhavemiljø med bænke, borde, legeplads, og hyggelig nabosnak med de øvrige butiks-drivende og beboere. Og så er der brugsret til cykelrum, fællesvaskeri, og naturligvis også det hyggelige gårdhavemiljø.

Og så er det centralt beliggende med mange forbipasserende, både kørende og gående, hvilket sikrer stor synlighed og mange potentielle kunder/klienter/besøgende. Carlsberg S-togs Station og Enghave Plads Metro ligger 'lige om hjørnet', og her er også gode busforbindelser, ligesom her er mulighed for betalt parkering umiddelbart udenfor butikken og i området generelt - alt sammen faktorer der sikrer let tilgang for kunder/klienter/besøgende.

Andelsforeningen er ret så veladministreret af bestyrelse og administrator, og hovedejendommen, der består af opgangene Sønder Boulevard 112-114, Dannevirkegade 19-27, Enghavevej 66-74, og Alsgade 1, er yderst vel- og vedligeholdt, og store udskiftnings- og renoveringsarbejder er udført - tag, vinduer, gårdhavemiljø mv. Andelsforeningen er derudover ret så velstående - her er meget lav belåning, friværdi-graden er på over 90%, og så afdrages der på de lån der er, således at andelsværdien fremadrettet vil stige. Se endvidere www.abenghavegaarden.dk

Udover den anførte månedlige boligafgift, betales der aconto varme, aconto vand, og Internet med hhv. 420,-, 60,-, og 125,- pr. måned, og for fællesvaskeriet betales efter forbrug.
Andelsbutikken kan også købes med udlejning for øje, og dét til markedsleje, dog må man maksimalt udleje i 2 år.