Amager Landevej 44C, 1. tv., 2770 Kastrup

Centralt og alligevel roligt beliggende 3-vær.

NYHED ..., billederne er mæglers egne mobiltelefon-billeder - professionelle fotograf-billeder og -plantegning kommer så snart de er taget og lavet.

Dejlig lys og roligt tilbagetrykket beliggende 3-værelses, dér på lille "stiksti" væk fra Amager Landevej, i veldreven og hyggelig mindre ejerforeningen med grønt havemiljø med bænke, borde, og nabo-hyggesnak. Boligen er centralt beliggende i området mellem Amagerbrogade, Kastrup, og Tårnby, så der er ikke langt til det meste. "Lige om hjørnet" er der indkøbsmuligheder, butikker, pizzariaer mv., og på Amagerbrogade et livligt caféliv. Og så kun en 5 minutters cykeltur til Tårnby S-togsstation og Kastrup Metro, der sikrer let og hurtig adgang til alle Københavns bydele. Og Kastrup Lystbådehavn, Amager Strandpark med dejlig badestrand og Helgoland Søbadeanstalt, Tiøren og Fortet, samt Amager- og Kalvebod Fælled, hvor gå-, løbe- og cykelturene kan nydes.

Ejendommen er opført i 1952 i tidstypisk stil med gule murstensfacader, hvidrammede termoruder, der i øvrigt kun er et par år gamle, og høj rejsning på rødt tag. Den består af denne ene blok med et par hestesko-vinkler på med opgangene nr. 44A, 44B, og 44C. Den er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, og administrator, og fremstår vel- og vedligeholdt. Her er fjernvarme med ret så billig udgift hertil, faktisk kun knap 4.500 jf. seneste årsforbrugsopgørelse, og hybridnet (lille pakke), hvortil tillægspakker kan købes, brugsret til fællesvaskeri, tørrerum, og cykel- og barnevognsrum, samt eget kælderrum. Umiddelbart foran ejendommen er der tidsbegrænset parkering, men i det hyggelige villakvarter lige på den anden side af vejen, er der mulighed for at parkere uden tidsbegrænsning. Husdyrhold og udlejning er tilladt. I ejerforeningen er der ingen fælleslån, og i fællesudgifterne er inkluderet ret så stor opsparing/hensættelser, der f.eks. sikrede at de for nylig udskiftede 3-lags termovinduer kunne betales heraf. Fremadrettet planlægges bl.a. opgangene istandsat.

Lejligheden har entré med adgang til oprindeligt og dermed ret så udskiftningsværdigt køkken, også oprindeligt men fortsat funktionsdygtigt lille toiletrum med stående brus, godt soveværelse, rummelig kombineret spise- og opholdsstue, og herfra adgang til yderligere et godt soveværelse. Mellem de 2 soveværelser, der er stort set ens i størrelsen, er der mulighed for dør/åbning. En absolut seværdig bolig, der er ideel til den enlige eller parret i alle aldre, og dét med eller uden barn/børn, eller måske forældrekøbet der eventuelt delvis kan finansieres ved udlejning af værelse til ven/-inde.