1. gangsalg, Hedetoften 11, st. th., 2640 Hedehusene

Veludnyttet 3-værelses til istandsættelse med stor solrig altan

Stor rummelig og ret så lys 79 kvm. 3-værelses TIL ISTANDSÆTTELSE med stor solrig sydvestvendt altan. I ejerforeningen er der gennemført en del større renoveringer - bl.a. tag, altaner mv., og så er lejlighedens andel af udgifterne hertil indfriet af sælger. Roligt og tilbagetrukket beliggende i sidste opgang, og parkeringsplads er der såmænd også, ligesom der er plads til gæsteparkering. Her er luft og grønne arealer mellem blokkene, og dét med bænke, borde og hyggelig nabosnak. Der er ikke langt til motorvejen, så man er hurtigt på vej, og ej heller til Hedehusene Station hvis med tog. I nærheden er også daginstitutioner og skoler, Hovedgaden med gode
indkøbsmuligheder, eller alternativt Roskilde med et endnu større udbud af hvad end man nu lige står og har brug for, og et levende by- og caféliv. Og så er her et ret så godt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. I det naturskønne Hedelands-område kan gå- og løbeturene nydes, eller sidstnævnte måske bare overståes ..., og så er her Idrætspark, Skicenter, Ridecenter, knallert-, gokart- og motocross-bane, samt Golfklub og Ski- og kælkebakke.

Ejendommen er opført i 1964 i tidstypisk tresser-stil med inspiration fra Arne Jacobsen's idéer om funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad. Ejerforeningen (opgang 7, 9 og 11) er veldrevet af bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt. God opsparing i grundfond, fjernvarme, YouSee-grundpakke, hvortil tillægspakker kan købes, brugsret til tørre-, cykel-, barnevogns- og eget kælderrum, og ekstra kan lejes hvis ledigt. Husdyrhold og udlejning er tilladt.

Rummelig og lettere møblérbar entré med garderobeplads til overtøjet, skoene, støvsuger og diverse habengut. Oprindeligt men til gengæld charmerende brusebadeværelse med de ikoniske hvide kvadratiske fliser og terrazzogulv. Køkkenet er ligeledes oprindeligt, men faktisk ret så rummeligt og dermed med plads til café-bord og 3 stole. Godt værelse, ikke det største, men fint til børne-, arbejds- eller gæsteværelse. Stor rummelig og kombineret spise- og opholdsstue med store vinduespartier, flot lysindfald, og udgang til den store solrige sydvestvendte overdækkede altan med plads til 6 spisende. Dejligt stort soveværelse med plads til både dobbeltseng,
sengeborde, skabsvæg, og måske også et arbejdsbord. Det i forvejen indbyggede skab kan eventuelt medtages til køkkenet. Ideel til den enlige eller parret i alle aldre, uden eller med ét barn, og dét til en rimelig penge, men istandsættes ..., det skal den altså.