Dalbyvej 44, Vonsild, 6000 Kolding

Naturskønt og børnevenligt beliggende i eftertragtede Vonsild

Ejendommen er pt. udlejet for en ren leje på kr. 14.000 om måneden, og lejeren betaler således selv for alt forbrug herudover. Den kommende køber og dermed fremtidige udlejer kan således enten fortsætte med udlejningen, og dermed få forrentet investeringen, eller opsige lejeren med maximalt 12 måneders opsigelsesvarsel.

Naturskønt beliggende og helt igennem ideel og flot nyere renoveret børnefamilievilla med 124 kvm. boligareal i hovedhuset, stor hal med 155 kvm. i stueplan, hvortil kommer 1. sals-arealerne i begge ender af hallen, og i den ene ende er der i stue- og 1. sals-plan indrettet 50 kvm. separat afdeling med værelser, badeværelse mv. - det øvrige stueplan samt yderligere areal på 1. salen i den anden ende af bygningen kan benyttes til ..., ja hvad end man nu lige har i tankerne.

Ejendommen, der er beliggende i det eftertragtede Vonsild lige uden for Kolding, og dét i ret så naturskønt område, lige ved og med udsigt til åbne marker og rekreative skovarealer, hvor gå- og løbeturene kan nydes, og børnene lege frit. Og "lige om hjørnet" er Kolding Fjord, Lillebælt og Nørreskov, så her er rigeligt med muligheder for at nyde, gøre brug af, og få mest muligt ud af dette stykke fantastiske og typiske danske naturområde.
Og så er der ikke langt, og dog så tilpas afstand at man intet kan høre til/fra Sønderjyske Motorvej (E45), så man hurtigt kan køre til eller fra dér hvor man har sit arbejdsvirke. Vuggestuer, børnehaver, skoler og gymnasium, samt sports- og fritidsaktivitets-muligheder ..., alt det er der masser af i området og I Kolding, ligesom der her er et væld af gode indkøbsmuligheder.

Grunden, der er på hele 3.433 kvm., består af flot Allé-indkørsel, stor gårdsplads, hovedejendommen, store terrasse-arealer mod syd og vest, hallen, og så den ret så store, ugenerte, og alligevel let vedligeholdte have. Og så er der ingen umiddelbare naboer, da grunden ligger op ad et fællesareal, og så er ejendommen godt tilbagetrukket fra vejen.

Hovedejendommen er flot renoveret i årene 2013-2016 og fremstår med flot sort tag, hvide facader, halvsprossede termoruder, gulvvarme, godt isoleret og med energivenligt genvexanlæg, flot køkken og lækre badeværelser, el-installationer, og så meget mere. Her er entré med trappe til 1. salen, garderoberum, stor lys opholdsstue med flot lysindfald og udgang til den vestvendte terrasse og have med eftermiddags- og aftensol, og en suite hermed er det store lyse og lækre køkken/alrum med udgang til dettes syd- og også vestvendte solrige terrasse-område. På 1. salen er her stort repos med plads til de voksnes arbejdsbord eller børnenes "gamer"-borde og -stole, stort badeværelse, godt børneværelse, samt et lidt større forældreværelse og dét med tilhørende walk-in-closet eller måske baby-værelse.

Og hallen er ligeledes istandsat med separat teenager-, kontor- eller gæsteafdeling med entré med bryggersfaciliteter og trappe til 1. salen, godt gæsteværelse, badeværelse, og via trappen til 1. salen adgang til stort teenager- eller arbejdsværelse. Endvidere er der i hallen ét stort og flere mindre rum anvendeligt til garage, erhverv, hobby, fest, eller ..., ja kun I ved hvad lige netop I har brug for.