Erhvervs-andelsbutik og -bolig, Borups Allé 211, st. tv., 2400 København NV

I alt 86 kvm. bolig- og erhvervs-andel, heraf 3-værelses andelsbolig på 65 kvm., hvortil kommer og med direkte adgang fra bolig-delen til det 21 kvm. butiks-, klinik-, kontor-, showroom-, atelier-lokale eller ..., ja anvendelsesmulighederne er mange - dog ikke til formål hvortil kræves køkkenfaciliteter eller afspilning af musik, og så skal andelsforeningens bestyrelse naturligvis også lige for god ordens skyld godkende anvendelsesformålet.

Bolig-delen, den 3-værelses på 65 kvm., kommer man til via nr. 211-opgangen, og indeholder entré, hvorfra der er adgang til bruse- og toiletrum, og som nævnt også direkte adgang til erhvervs-delen på de 21 kvm., ligesom der fra gaden er direkte adgang til denne. Herudover er der fra entréen adgang til spisestuen eller køkken/alrummet er det vel snarere - dér er nemlig åbent til selve køkkenet. Fra alrummet er der videre adgang til opholdsstuen, hvorfra der er videre adgang til soveværelset. Alrummet og opholdsstuen er således gennemgangsrum for at kunne komme til soveværelset. Og så vender samtlige bolig-delens vinduer ind mod det hyggelige og meget rolige gårdhavemiljø, og er således helt ugeneret beliggende i forhold til trafikken på Borups Allé, og så ligger Genforeningspladsen lige bag ved ejendommen. Endvidere er husdyrhold tilladt,

Til gengæld er erhvervs-lokalet netop vendt ud mod trafikken og dermed godt centralt beliggende med mange forbikørende biler, hvilket sikrer stor synlighed, ligesom gode busforbindelser og parkeringsmuligheder lige om hjørnet og i området generelt sikrer let tilgang for kunder/klienter/besøgende, og hurtigt på cykel er det til København's centrum og hjem igen. Under erhvervs-lokalet er der brugsret til eget kælderrum, ligesom der i naboopgangen er brugsret til yderligere et almindeligt kælderrum.

I den anførte månedlige boligafgift er inkluderet acontobeløb vedr. vand og varme.