Erhvervs-andelsbutik, Enghavevej 70, st., 1674 København V

Frisør, klinik, butik, kontor, showroom, atelier eller ..., ja anvendelsesmulighederne er mange - dog skal andelsforeningens bestyrelse naturligvis lige for god ordens skyld godkende anvendelsesformålet hvis dette ikke er fortsættelse af frisørsalon. Dét har der nemlig i en årrække været drevet her, en ret så velindrettet, flot istandsat, og velfungerende én af slagsen faktisk, så dét vil være det oplagte at fortsætte med, men butikken kan ret så hurtigt om-indrettes til andre formål.

Ud over det højloftede frisør-, klinik-, butiks-, kontor-, showroom- eller atelier-lokale i gadeplan, der har meget synligt indgangs- og vinduesparti, er her via 5 trappetrin op til et tilsvarende størrelse lokale til tilsvarende eller andet brug, og dét med køkkenfaciliteter og adgang til toilet - i alt 48 kvm. Der er brugsret til cykelrum, vaskeri, og hyggeligt gårdhavemiljø. Og så er det centralt beliggende med mange forbikørende og -gående, hvilket sikrer stor synlighed og mange potentielle klienter/kunder/besøgende. Carlsberg S-togs Station og Enghave Plads Metro ligger 'lige om hjørnet' og her er også gode busforbindelser, ligesom her er gode parkeringsmuligheder i området - alt sammen faktorer der sikrer let tilgang for klienter/kunder/besøgende.

Andelsforeningen er ret så veladministreret af bestyrelse og administrator, og hovedejendommen, der består af opgangene Sønder Boulevard 112-114, Dannevirkegade 19-27, Enghavevej 66-74, og Alsgade 1, er yderst vel- og vedligeholdt, og store udskiftnings- og renoveringsarbejder er udført - tag, vinduer, gårdhavemiljø mv. Andelsforeningen er derudover ret så velstående - her er meget lav belåning, friværdi-graden er på hele 90%, og så afdrages der på de lån der er, således at andelsværdien fremadrettet vil stige. Se endvidere www.abenghavegaarden.dk

Udover den anførte månedlige boligafgift, betales der aconto varme, aconto vand, og YouSee TV-Grundpakke med hhv. 580,-, 80,-, og 215,93,- pr. måned, og for vaskeriet betales efter forbrug.
Andelsbutikken kan også købes med udlejning for øje, og dét til markedspris, dog må man maksimalt udleje i 2 år.