Ørbækgårds Alle 713, 2970 Hørsholm

Skønt Ørbækgårds Alle-rækkehus TIL LEJE

UDLEJET

Helt igennem ideel 2-plans børnefamiliebolig på 127 veludnyttede kvm. i det eftertragtede Ørbækgårds Allé-rækkehusbyggeri med noget nær den mest børnevenlige beliggenhed i Hørsholm i nærheden af naturskønne Puemosen, Slotshaven, Folehaven og Rungsted Hegn, og -Havn med butikker, restauranter, café- og natteliv og dejlig strand. Endvidere i gå- og cykelafstand til gågaden, Hørsholm Midtpunkt og Kongevejscentret med et væld af indkøbsmuligheder og lækre specialbutikker samt daginstitutioner, skoler og gymnasium samt Rungsted Kyst Station. Herudover byder området på masser af sports- og fritidsaktivitetsmuligheder ved Hørsholm Idrætspark og i skolernes sportshaller.

Ørbækgårds Allé-byggeriets 7'er er opført 1999 med brug af gedigne og højkvalitets-materialer, hvilket straks fornemmes. Grundejerforeningen er yderst veldreven af frivillige kræfter, der er lukket facebook-gruppe til udveksling af - ja alt muligt, fastelavns- og jule-arrangementer, ja sågar juletræ med lys i december samt sommerfest i festteltet på græsplænen, hvor der også er legeplads for børnene og bænkebord til hyggelig nabosnak. Grunden består af indkørselsparti med carport, forterrasse og lille havestykke med morgen- og formiddagssol, udhus, selve husets bebyggede areal og på den anden side af huset skøn solrig vestvendt bagterrasse med middags-, eftermiddags- og aftensol, samt udgang til de store fællesarealer, hvor kvarterets børn, og det i alle aldre, leger og spiller rundbold når vejret er til det.

Rummelig entré med garderobeskabe og adgang til gæstetoilet med brus, bryggers med håndvask, vaskesøjle mv. og dejlig stor kombineret opholds- og spisestue med flot gennemgående lys, udgang til både forterrassen og bagterrasse, og i halvåben forbindelse til lækkert og helt nyt køkken. Fra stuen åben trappe, hvorunder der er et lille pulterrum, til overetagen med repos med adgang til forældresoveværelse med højt til loftet, stort vinduesparti og flot lysindfald, 2 gode børneværelser, samt badeværelse.

Boligen er ledig og kan lejes på tidsbegrænset lejekontrakt i f.eks. 3 år for 15.800 om måneden plus forbrug som afregnes direkte med forsyningsselskaber. Den er fra udlejers side uopsigelig i lejeperioden, men lejer kan naturligvis altid opsige den med løbende måned plus 3 måneders varsel. Ved underskrift deponeres depositum svarende til 3 måneders husleje, 1 måneds forudbetalt husleje, og leje for den første måned, så i alt 79.000.