Holsteinborgvej 9, st. th., 2720 Vanløse

Ideel forældrekøbs-andelslejlighed

Roligt, tilbagetrukket, og ret så hyggeligt beliggende 56 kvm. 2-værelses andels-lejlighed i andelsboligforeningen "A/B Holstenborgvej". Ejendommen består af opgangene Holsteinborgvej 7, 9 og 11, og er veladministreret af bestyrelse og administrator. Den er vel- og vedligeholdt, her er god opsparing, og så er der en skøn og solrig grøn fælleshave med bænke, borde, og hyggelig nabosnak.

Andelsboligen er ideel som forældrekøb, da der i foreningen er tilladelse til at man som andelshaver kan leje den ud til familie i op- eller nedadgående retning, og dét uden tidsbegrænsning.
Som andelshaver må man også gerne leje ud til andre, dog kun under særlige omstændigheder, eller til medarbejdere i ens virksomhed, dog maksimalt 2 år.

Ruminddelingen er den typiske for denne alder ejendomme, og sikre dermed højst mulig udnyttelsesgrad. Entréen har nemlig adgang til alle rum, så det ene værelse ville sagtens kunne udlejes til ven/inde, studiekammerat eller lignende.
- Toilet med brus, så det er ikke de store armbevægelser man kan tillade sig dér.
- Pænt nyere køkken med hyggeligt kig til det grønne græsareal og villaerne bag ejendommen.
- God størrelse soveværelse med morgensol og plads til garderobeskabe og måske endda også et sminke/arbejdsbord.
- Rummelig kombineret opholds- og spisestue med udsigt til det hyggelige fælles havemiljø.

Denne andelsbolig er udbudt til andelskronen 616.000 tillagt forbedringer for 49.562 og fradrag på 5.000 jf. el-, vvs-, og vurderingsrapport.