1. gangsalg, John Tranums Alle 13, 1. tv., 2770 Kastrup

3-vær. til istandsættelse med stor altan

Dejlig lys, frit og åbent beliggende 3-værelses til istandsættelse med stor solrig sydvendt altan i den eftertragtede og meget vel- og vedligeholdte ejerforening "Digebo". Denne og de 3 tilsvarende naboejerforeninger danner tilsammen et område der er noget nær det mest eftertragtede ejerlejlighedsområde i Kastrup. Ydermere er denne lejlighed en af de måske bedst beliggende dér i en af blokkene længst tilbagetrukket fra Lufthavnen, motorvejen og Kastruplundgade.

Området er meget roligt og "lige om hjørnet" er der på Kastruplundgade supermarkeder, butikker, pizzariaer mv., og så er her et spirende og hyggeligt caféliv. Metroen sikrer let og hurtig adgang til hele Københavns centrum, og derfra også på tværs til Københavns øvrige bydele. Der er heller ikke langt til Kastrup- og Amager Strandpark, Tiøren og Fortet, hvor gå- og løbeturene, og vinterdukkerten kan nydes, eller sidstnævnte måske bare skal overståes. Her er også hyggelig lystbådehavn, dejlig badestrand og Helgoland Søbadeanstalt.

Ejendommen er opført i 1950 i tidstypisk murermesterstil og rødt tegltag, og består af 7 blokke, der er placeret på samme måde som i de 3 naboejerforeninger. Den er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt. Her er fjernvarme og kabel-TV (lille pakke), hvortil tillægspakker kan købes, brugsret til fællesvaskeri, tørrerum og cykel- og barnevognsrum samt eget kælderrum. I området er der tidsbegrænset parkering for at sikre at beboere med P-licens kan parkere uden tidsbegrænsning. Husdyrhold og udlejning er tilladt. Og så er lejlighedens andel af udgifterne til tidligere gennemførte renoveringer indfriet af sælger - termoruder, altaner mv.

Indeholder god rummelig entré med garderobeskab og adgang til alle rum. Oprindeligt men god størrelse køkken (væg mellem entré og køkken kan nedtages og garderobeskabet dermed inddrages i et åbent køkken for at skabe mere lys, luft og albuerum. Godt soveværelse med hyggeligt og grønt kig til havemiljøet. Oprindeligt men til gengæld charmerende brusebadeværelse med hvide kvadratiske fliser, stiftmosaik mv., der let vil kunne renoveres med ny sanitet, nye blandingsbatterier og diverse småreparationer. Herudover er der fra entréen også adgang til godt soveværelse eller alternativt spisestue, samt lys og eventuelt kombineret spise- og opholdsstue med stort altanvinduesparti, flot sydvendt lysindfald, og udsigt til boldbanerne, havemiljøet mv., og herfra udgang til den ligeså solrige sydvendte og ret så store altan med samme grønne udsigt.

En absolut seværdig bolig, der er ideel til den enlige eller parret i alle aldre, og dét med eller uden barn, eller måske forældrekøbet der eventuelt delvis kan finansieres ved udlejning af værelse til ven/-inde, studiekammerat eller lignende.